Liraren
Aktuellt Produkter Om tjänsten Villkor Kontakt Produktexempel

Produktexempel


Här till höger kan du se hur det gick på förra veckans förslag ifrån Liraren V75.
Den nya Liraren V75 finns att köpa från fredag kl 16.00.

Produktexempel

V75

Datum: 2015-03-29

 

Tempo gynnar V75-kungen!

FLERA ÄDLA STON GÖR UPP - VACKRAST ÄVEN BÄST?

Avdelning: 1
Ranking
A: 8
B: 7-10-4-1-11
C: 6-5-12-3-2-9 

SPETSSTRIDEN
1 Youana, 3 Sparkled Face, 5 M.T Harmony och 6 Twigs Voici är alla snabba ut. Det är fördel Youana i den kampen medan alla övriga den här gången vill till innerspår för att släppa till någon mer betrodd. Troligtvis är 8 Maven först framme för att överta.

ANALYSEN
Elitloppsdeltagaren från förra året, 8 Maven, gör här en intressant comeback på svensk mark. Har inte rosat marknaden i Frankrike under vintern men var positiv sist i Cagnes sur Mer bakom Timoko. Då var distansen kortare och därför mer gynnsam för Maven. Här ser det ut som att ekipaget kommer till ledningen efter en bit och då är förstås chansen god även om medeldistans knappast är ett plus. Som sig bör i Stoeliten saknas dock inte motstånd. 10 Your Highness är ett av landets absolut bästa ston och trots att hon återkommer efter vila måste hon räknas direkt. Är en betydligt hårdare häst än favoriten men man kanske inte synar dödens i årsdebuten? Skulle det bli lite körning i loppet kan 7 Uranium överraska. Efter en blek insats näst senast var hon åter var i gott slag sist och gick ett slutvarv som egentligen inte ska gå, mycket fin spurt då! Gynnas av hemmaplan igen och gör absolut inte bort sig mot de bästa. 4 Ariel Boko var kanonfin i årsdebuten och går framåt formmässigt.

VI ÄR REDO FÖR FLER VINSTER!

Avdelning: 2
Ranking
A: 9-8
B: 6-3-5-1-4
C: 7-2-10-11-12

SPETSSTRIDEN
Det råder inga tvivel om att startkatapulten 2 Photoboy är snabbast ut men Peter vill ha rygg över aktuell distans. Även 4 Figaro's Dream samt 5 Wilda Tigern Jack är bra ut och av dessa båda drar den sistnämnde det längsta strået. Storfavoriten 8 Ready For More var bland annat snabb ut vid Gävlesegern men har inget att göra med spetsstriden initialt. Lär dock testa efter en bit men vi tror att man kör Wilda Tigern Jack i ledningen!

ANALYSEN
8 Ready For More är en klasshäst som övertygat på slutet. Som jättefavorit känns det dock givet att gardera honom då det finns andra spikförslag i omgången samt att han ibland visat lite lynniga tendenser. 9 Folli är det självklara motbudet och även han en blivande klassklättrare om fräschören tillåter. Med rygg på startsnabbe 2 Photoboy kan det kan finnas en liten chans att han kommer före favoriten in i första sväng. Svårslagen då! Tipsetta. 6 Twigs Atkin har tänt till hos Stig H och håller superform. Intressant vid gardering! 1 Raggamuffin drar en del streck men är oduglig från start och känns ej het den här gången.
 

KÖRNING I TÄTEN GYNNAR VÅRENS V75-KUNG!

Avdelning: 3
Ranking
A: 11
B: 5-4-10-1
C: 9-2-12-6-7-3-8

SPETSSTRIDEN
3 Francais Du Gull är riktigt bra ut och vi håller honom som knapp favorit till att blåsa förbi 1 Montgomery Hill, oavsett så söker dock Lindegren plankan direkt. Tränaren till 4 Dreams Take Time vill se hästen i ledningen den här gången och vi håller honom som spetsfavorit. 5 Västerboonthenews vill också åt ledningen men det kan bli svårt att ta sig förbi de invändiga direkt...

ANALYSEN
Finalen för högsta divisionen håller godkänd klass och vårens kung på V75, 11 Digital Ink, står för favoritskapet trots bakspår. Vi tar ställning och spikar jätten från Enköping då vi räknar med bra tempo framme i täten vilket gynnar vår spik. 4 Dreams Take Time ska köras i ledningen i jakten på en Olympiatravs-biljett. Formen på Lars I Nilssons hästar har varit sådär i veckan, värt att tänka på. 5 Västerboonthenews är under utveckling och kan öppna, men om han inte tar sig förbi invändiga finns risken för ledaren att Puro-hästen blir hetsig på utsidan vilket borgar för Digital Ink som är den rejälare av dessa tre. Det är svårt att se att någon av övriga ska blanda sig i segerstriden. 1 Montgomery Hill har bra form och ett smaskigt smygläge.


VÅR PRINS ÄR INGEN DAGDRÖMMARE!

Avdelning: 4
Ranking
A: 3
B: 10-9-6-4-5-2-7-11
C: 1-8-12

SPETSSTRIDEN
1 Daydream Rapida ska enligt tränaren vara snabb och man vill köra i spets, hästen är dock relativt osynad vad gäller den biten. 2 No Gelt Face är den som säkert utmanar, vår känsla är dock att han är bäst bakifrån. 3 Royal Prince söker sig framåt även om stallkamraten, 4 Il Sånna, är snabbare första stegen. Il Sånna spetsar och släpper till Royal Prince?    

ANALYSEN
Finalen för lägsta klassen innehåller några riktigt fina hästar och potentiella klassklättrare. Vi lägger 3 Royal Prince överst i rankingen då han har bästa läget och en formkurva som pekar rakt uppåt. Sist imponerade han vid seger på Eskilstuna. Känslan är att han har toppchans oavsett position här. Motståndet går dock inte av för hackor, 10 Fossens Bonus ser ut som en topphäst och har nu lopp i kroppen. Säkert fint i form inför detta och lika bra i grunden som vår spik. Läget gör dock att vi avstår den här gången. Bakom de mest betrodda lurar 4 Il Sånna som gör debut för Stenströmmer, intressant! Varning för 6 Scarpia som kommer bli en riktigt fin häst samt för 9 Esprit Boko som imponerade sist, dock hårdare emot nu.


HÄR KAN DET SMÄLLA TILL - PASS UPP FÖR VÅRA RYSARE!

Avdelning: 5
Ranking
A: 6-5-11-13
B: 14-8-9-7-13-10-4-15
C: 1-2

SPETSSTRIDEN
Det ser ut att stå mellan springspåren med två vassa startkuskar gällande spetsstriden. Björn Goop kommer att ha siktet inställt på spets med 6 Trinity Zet. Skulle 7 No Credit Broline komma före får säkerligen Björn överta efter en bit ändå. Trinity till ledningen!

ANALYSEN
Nyss nämnda 6 Trinity Zet har toppchans om ledningen nås men eftersom det är ett stolopp och många hästar med garderar vi och hoppas på en skräll som ger oss del av jackpotmiljonerna. 5 Staro Hollywood är lika bra som tipsettan men från det här snäva spåret är det galopprisk. Given utmanare felfri! 3 Nirvana Broline är en talang och skulle hon komma iväg bra är hon med i striden. 11 Felicia V.E. är stark och rejäl de dagar hon håller sig i skinnet. 9 Evy Cape är loppets storrysare, nu med Örjan i vagnen!


VÅRT SKRÄLLBUD ÄR EN VASS JÄGARE!

Avdelning: 6
Ranking
A: 2-10-6
B: 12-4-9-11
C: 1-3-5-7-8

SPETSSTRIDEN
3 Maffioso Face och 5 Denim Boko gör upp den första biten men vi är inne på att man vill ha ryggresor i det här gänget även om det inte är hugget i sten. Mycket i nästa skede handlar om huruvida 2 Zonguldak kan hålla ut 6 Naglo' del Nord från start eller ej. Ingen av dem är någon raket ut men Naglo' var hyggligt med direkt vid senaste framträdandet. Denna gång tror vi dock att Zonguldak kommer före!

ANALYSEN
Det är svårt att frångå 2 Zonguldak i tipset då han imponerat på slutet vid två raka segrar. Nu är motståndet hårdare och eftersom vi singelstreckat i andra lopp fyller vi på i hopp om en skräll. 6 Naglo' Del Nord har även han övertygat på slutet. Från spår sex finns en klar vingelrisk så vägen fram till en ny seger kan minst sagt bli svettig... 10 On Hold vann, ett i efterhand, billigt lopp sist men såg kanonfin ut. Tränaren aviserar skoryck nu och mellan raderna låter kusken Magnus Jakobsson ruggigt nöjd med honom. Superdraget i loppet är 12 Falcon Håleryd som är lika bra som favoriterna men på grund av läget blir helt ospelad. Värd en stor framgång på V75 och stormvarning utfärdas!


RAKETEN BEHÖVER ALLT BRÄNSLE HAN KAN FÅ!

Avdelning: 7
Ranking
A: 6-5-4-10
B: 7-3-11-2-1
C: 8-9-12

SPETSSTRIDEN
2 Livacious Lindy följer bilen men kan lätt bli för vass så högst troligt kommer Tillman söka rygg över full väg. 3 Send In The Clowns lär ställa en fråga om att få överta trots att denne är bäst med smyglopp. 4 Rocket Zet kommer även han visa intresse direkt och hästen blir rappare från början utan skor. Övertar?  

ANALYSEN
En spelvänlig bronsfinal avslutar omgången. 4 Rocket Zet blir favorit men vi säger syn! Visst kan han vinna i egenskap av framspår och Goop men vi tippar 6 Talk The Talk som inom en snar framtid kommer att tävla mot de allra bästa stona. Duger fint även här och Örjan brukar hålla sig väl framme när det är högt förstapris... Hade man litat helt på 5 Vacqueyras skulle han varit tipsetta, dock gjort bort sig bakom bilen två gånger i rad. Värd en framgång. Även 10 Djali Boko platsar i A-gruppen trots bakspåret som han rent av kan gynnas av. Tränare Nordström aviserar skoryck och jänkarvagn för denne kapable travare.


Veckans V75-förslag är ett vanligt matematiskt system som kostar 4500 kronor att lämna in. 

Kupong #1
1) 7-8-10 (4-1)
2) 3-5-6-8-9 (1-4)
3) 11 Digital Ink (5-4)
4) 3 Royal Prince (10-9)
5) 3-5-6-7-8-9-10-11-13-14 (4-15)
6) 2-4-6-10-12 (9-11)
7) Samtliga (12) (6-5)
3x5x1x1x10x5x12=9000 rader.

DD-förslag#1 6x150kr:
1. 2-6-10
2. 5-6

DD-förslag#1 2x50kr:
1. 12 Falcon Håleryd
2. 5-6


Hemsida: www.liraren.nu
E-post: info@liraren.nu